A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

І (зональний) етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у таких номінаціях : «Математика», «Українська мова та література, «Трудове навчання».

Дата: 04.12.2020 15:27
Кількість переглядів: 56

Учитель –професія унікальна. Подібної у світі просто немає. Педагог своїм серцем і розумом формує завтрашній день, людину. Адже буквально все твориться за звичайною учнівською партою. Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запаморочення від висоти - і сірий туман буденності, свіжий рожевий вітер змін і тягуче відчуття застою…

Відповідно до наказу відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради № 90-н від 22.10.2020р. на базі відділу освіти 4 грудня 2020р. у дистанційній формі було проведено Всеукраїнський конкурс «Учитель року» у таких номінаціях : «Математика», «Українська мова та література, «Трудове навчання».

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

У проведенні конкурсу взяли участь члени організаційного комітету районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» та журі.

Конкурсанти всіх заявлених номінацій пройшли ряд випробувань: тестування з фахової майстерності, педагогіки та психології, проведення дистанційних уроків з членами журі, виконання контрольних робіт з фахових предметів, презентації майстер-класів.

Участь у конкурсі – це уже перемога, яка веде до самопізнання та самоудосконалення. Цього вимагає суспільство і час, на цьому будується сучасний урок, який є твором мистецтва, де педагог уміло використовує всі можливості для розвитку особистості учня.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до проведення конкурсу!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора