A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Старосинявської громади

Дата: 12.05.2021 16:15
Кількість переглядів: 61

12 травня 2021 року проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти. У нараді взяли участь перший заступник селищного голови О.Попик, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету О.Пузирук, заступник начальника відділу освіти Н.Сивопляс та головні спеціалісти відділу освіти.

Актуальними для обговорення були питання новел Закону України «Про освіту», зокрема : « Про організоване завершення 2020/2021 навчального року», доповідач Н.Сивопляс, заступник начальника відділу;

« Про дотримання чинного трудового законодавства та реалізацію ст. 22 Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо припинення (або продовження) трудових відносин з педагогічними працівниками, що отримують пенсію за віком. Аспекти даного питання озвучила С.Гринчук, головний спеціаліст відділу.

Не менш важливими у галузі освіти на нараді були обговорені питання, що стосуються організації участі учнів 11 класів у зовнішньому незалежному оцінюванні, організації харчування, підвезення, обліку учнів у 2021-2022 навчальному році, озвучені головними спеціалістами відділу освіти.

За результатами наради керівники закладів загальної середньої освіти отримали ряд доручень та завдань, а також методичні рекомендації щодо подальшої роботи.

Літо попереду, але для керівників закладів освіти - це початок підготовки до нового навчального року, тому разом працюємо заради якісної освіти в Старосинявській громаді!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора