A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Старосинявський НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія” отримав новий шкільний автобус

Дата: 02.09.2021 09:17
Кількість переглядів: 75

Наразі в області спільними зусиллями вирішується питання придбання шкільних автобусів, що дасть можливість підвозити дітей до навчальних закладів та створювати умови для здобуття якісної освіти. Сьогодні, за дорученням голови адміністрації Сергія Гамалія, до Старосинявського НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія” завітав заступник голови адміністрації Володимир Білик, аби привітати дружню шкільну родину з Днем знань та вручити ключі від новенького шкільного автобуса.

Привітати керівництво закладу, педагогічний колектив та учнів школи з цією подією завітали також голова Хмельницької райдержадміністрації Денис Дунець, голова громади Віталій Здебський, батьки та інші поважні гості.

“Придбання нового шкільного автобуса для громади – яскравий приклад досягнень на місцях, в рамках реалізації реформи децентралізації. В свою чергу, громада дуже оперативно спрацювала та прийняла на сесії необхідне рішення про спрямування частини коштів з власної скарбниці, – сказав Володимир Білик. – Тож сподіваюсь, що педагогічний колектив зможе використовувати шкільний автобус не тільки для довезення дітей на навчання, а й для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади та області. І цей подарунок забезпечить учням активне та різноманітне шкільне життя”.

Посадовець побажав школярам натхнення в пізнанні світу, упевненості в собі і нових перемог. Окремо слова вдячності висловив вчителям за щоденну самовіддану працю, розуміння і мудрість.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора