A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Конкурс екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу»

Дата: 10.02.2021 09:26
Кількість переглядів: 185

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 21.09.2016 року №1129 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.10.2016 за №1340/29470, листа Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки від 11.10.2017 №8-824 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу» та з метою виховання у дітей і молоді любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу в закладах загальної середньої освіти проведено І тур конкурсу.

В конкурсі  взяли участь екскурсоводи, які  представляли наступні профілі музеїв:

- військово-історичні;

- історичні(широкого  змісту);

- природничі, технічні, галузеві (в одній  секції)

Три дні, з 2 по 4 лютого, в місті Хмельницькому проходив І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». Організація і проведення Конкурсу здійснювалась Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».

03.02.2021 року, на  обласному етапі конкурсу, нашу громаду представляла екскурсовод музею Матері Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ст. за  екскурсією «Матері, якими  гордиться наш  рідний край» учениця  11 класу Шафорост  Вікторія.

   

За  підсумками обласного  туру Всеукраїнського  конкурсу  екскурсоводів музеїв  закладів  освіти «Край, в  якому  я  живу» Шафорост Вікторія виборола  ІІ  місце.

Грамотами Хмельницького обласного Центру  туризму і краєзнавства учнівської  молоді  нагороджені Шафорост  Вікторія – екскурсовод музею Матері  та  керівник  музею Прокопова Надія Іванівна – учителька  української  мови  та  літератури Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ст.

  

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора