A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Огляд-конкурс виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва

Дата: 15.05.2021 21:19
Кількість переглядів: 54

«Світ дитячої творчості» - під такою назвою 14 травня 2021 року в Старосинявському Будинку творчості школярів відбувся огляд-конкурс виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, Захід проведено з дотриманням умов карантину, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України.

Вихованці та керівники гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва БТШ демонстрували свої найкращі творчі напрацювання. На естетично оформленій виставці було презентовано 120 робіт високої якості, виконаних у різноманітних техніках: художня обробка деревини, витинання, художня вишивка, вироби з соломки, художня кераміка, вироби з природних матеріалів, ізонитка, бісероплетіння, графіка, живопис, та інші. Цікаву та змістовну екскурсію, у віршованій формі провели вихованці позашкільного закладу. Також були представлені персональні виставки керівника гуртка «Графіка» Солтуза В.Г. та вихованки гуртка «Вироби з стрічки» Пузік Анастасії.

По завершенні заходу до всіх присутніх звернувся Заслужений працівник освіти України, т.в.о директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук , який зазначив, що Старосинявський край є одним із лідерів області щодо розвитку позашкільної освіти. Вихованці закладу неодноразові учасники та переможці обласних та всеукраїнських конкурсів.На заході були присутні перший заступник голови селища Олександр Попик, начальник відділу освіти,молоді,спорту,культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Олександр Пузирук, які подякували працівникам закладу за плідну працю та побажали не зупинятися на досягнутому, а впевнено рухатися вперед.

   т


« повернутися

Вхід для адміністратора