A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Разом до Перемоги!

Дата: 01.03.2023 10:11
Кількість переглядів: 22

«Якщо люди не навчаться допомагати один одному, то рід людський зникне з лиця землі» - саме таким дороговказом послуговується велика шкільна родина Старосинявського ліцею ім. О.Романенка.

У ці важкі для нашої країни часи кожен від малого до дорослого розуміє, що ми повинні згуртуватися й робити все, щоб наблизити світлий день Перемоги.

Сьогодні хочу подякувати нашим дітям, батькам і трудовому колективу ліцею за вашу небайдужість, активну громадянську позицію, усвідомлення того, що своїми добрими справами, хоч і маленькими, ви робите одну спільну справу - допомагаєте нашим мужнім захисникам України.

У результаті акції «Повертайся зі щитом» і благодійного ярмарку було зібрано і передано на потреби ЗСУ 40799 грн. З них:

10000 грн., печиво, цукерки, чай, кава було надано волонтерському центру «Калина» (07.12.22);

16800 грн. передали Десятому відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на акумулятори для автомобіля (20.12.22);

14000 грн. - волонтеру Кравчуку Ю.М. на квадрокоптер для воїнів (18.01.23).

Домашнє печиво,приготоване працівниками ліцею, окопні свічки неодноразово передавалися до Старосинявської селищної ради, щоб відправити нашим захисникам чергову допомогу на передову.

Дорогі діти, з допомогою вчителів та батьків ви зробили 520 окопних свічок і 120 розпалювачів, на виготовлення яких було придбано 100 кг парафіну на суму 12500 грн. та понад 30 кг воску. Ви збирали печиво, цукерки, чай, каву, енергетики, енергетичні батончики, шкарпетки і рукавиці. Виготовляли обереги, малювали малюнки для наших захисників. Колеги, ви готували вареники, голубці, налісники, котлети та інші смаколики, збирали овочі та фрукти. Можливо, не завжди вам дякували. Але пам‘ятайте: добрі справи робляться тихо. І всі ви знаєте, що кожна окопна свічка зігріє нашого солдата в холодному окопі чи бліндажі, а домашні страви нагадають їм рідну маму, родину та дім. Головне для нас сьогодні - усіма силами допомагати нашим мужнім воїнам!

Особливу подяку хочу висловити начальнику відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Пузируку О.М. за підтримку всіх наших ініціатив, випускникам нашого освітнього закладу, а нині співзасновникові благодійної організації Stay Safe UA Стояну Олександру та керівникові СФГ «Поділля» Сопруку Андрію, які в цей складний час допомагають ліцею і меблями, і шкільним приладдям, і потужним генератором, і кухонним посудом.

Дякую також нашим партнерам:Старосинявській ДЮСШ ( керівник Пікульська Л.М.), Старосинявському БТШ (керівник Стасюк Н.П.), філії Старосинявського ліцею Заставецькій гімназії ( завідувач Попсуй Т.П., заступник Дунець А.В.) за багаторічну співпрацю і допомогу. Ви завжди відгукуєтесь і долучаєтеся до заходів, які проходять у стінах ліцею.

Спасибі небайдужим жителям с. Заставці та Старої Синяви Омельчук Валентині, Шафінській Марині, Гноянко Оксані, Остраниці Михайлу за вашу допомогу.

Вірю, що все буде Україна!

Миру вам усім, здоров’я та злагоди!

Слава Україні! Слава нації!

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора