A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ...

Дата: 01.05.2023 10:22
Кількість переглядів: 25

«З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ» саме ця тема  28 квітня 2023р. об’єднала художні номери концертної програми та виставку декоративно-ужиткового мистецтва обласного огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів освіти Старосинявської громади.

Лідери учнівського самоврядування Старосинявського ліцею імені Олександра Романенка активно зустрічали гостей.

Захід розпочався з перегляду виставки декоративно-ужиткового мистецтва на якій було представлено 120 робіт у 22 техніках, проведено 9 майстер-класів, та двох персональних виставок Оксани Савіцької, Юрія Тищука. Кожна із робіт була довершена та грала своїми барвами. Ведуча провела цікаву екскурсію по виставці та познайомила з усіма техніками виконання робіт.

Далі свято продовжилося у Старосинявському будинку культури. На розгляд журі було запропоновано 19 номерів представлених вихованцями громади. Це були вокальні, інструментальні, хореографічні, літературно-музичні, театральні, художні читання. Щирі емоції, до сліз, викликали своїм виконанням усі учасники даного заходу. Особливо членами журі були відмічені виступи лялькового театру, читців, хореографічні та ін…

По завершенні концерту до учасників та глядачів зі словами вдячності звернулися директор ХОЦНТТУМ Михайло Маринюк, перший заступник селищного голови Олександр Попик, начальник ВОМСК Олександр Пузирук.

Захід засвідчив, що у Старосинявській громаді на високому рівні ведеться патріотичне виховання.

🇺🇦РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!🇺🇦

🇺🇦ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!🇺🇦

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора