A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

З Днем знань! 

Дата: 01.09.2023 08:10
Кількість переглядів: 21

Вітаємо усіх здобувачів освіти, вихованців, працівників освіти з Днем знань! Нехай цей рік принесе багато цікавих відкриттів, високих досягнень та незабутніх моментів. Пам'ятайте, що знання — це скарб, який ніхто не зможе у вас відібрати. Бажаємо вам відчувати радість від навчання, роботи, росту та досягнень. Вперед до нових здобутків!

 Починається новий етап навчання, і ми віримо, що ви зможете пройти його з гідністю. Нехай кожен день принесе вам пізнання, розуміння і розвиток. Ви — майбутнє нашої країни, і ваші знання допоможуть зробити світ яскравішим та кращим. Бажаємо вам віри у себе, наснаги та незміреної цікавості до навчання!

Починається новий рік, повний можливостей та викликів. Нехай ця навчальна подорож принесе вам не лише знання з підручників, а й розширить ваші горизонти, допоможе розвинути таланти та здібності. Важливо пам'ятати, що кожен день у школі — це можливість стати кращим, дізнатися більше і вирости на крок ближче до своїх мрій. Бажаємо вам сміливості, наснаги та радості від оточуючого світу!

Успіхів, мирного неба та Перемоги!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора