A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Розвиток дитини – сайт для сучасних педагогів і батьків

Дата: 30.10.2023 10:43
Кількість переглядів: 11

Розвиток дитини – сайт для сучасних педагогів і батьків

Проєкт «Розвиток дитини» пропонує для використання дбайливим батькам та креативним учителям початкових класів і вихователям дитсадків сучасні навчальні матеріали для дітей.

Педагоги та батьки можуть знайти на сайті розвивальні завдання з різних предметів, які допоможуть зацікавити дітей навчанням та підвищити пізнавальну активність малюків.

Також дорослі можуть користатись генераторами для створення прописів, анаграм, кросвордів, судоку та інших цікавих індивідуальних завдань за заданими параметрами.

Окрім того, сайт містить розділ з описами цікавих експериментів та поробок у різних техніках, які допоможуть зробити заняття або спільний відпочинок змістовним і корисним.

На сайті дорослі зможуть знайти відповіді на питання, які хвилюють і батьків, і педагогів, у статтях, присвячених особливостям розвитку, виховання, психології та методики спілкування з дітьми.

Для системної роботи з підготовки до школи або набуття певних компетентностей педагоги та батьки можуть скористатись готовими робочими зошитами і навчальними програмами, у яких  завдання згруповані за класами, темами тощо.

Приєднуйтесь до більш ніж 400 тисяч батьків і вчителів, які вже використовують матеріали проєкту «Розвиток дитини» для навчання та розвитку сучасних дітей.

УСІ ЗАВДАННЯ

 

Освіта.ua
28.10.2023


« повернутися

Вхід для адміністратора