A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Семінар вчителів хімії та біології

Дата: 08.05.2019 11:49
Кількість переглядів: 97

    7 травня на базі Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів хімії та біології Старосинявської ОТГ. Учасників семінару зустріли учні школи які привітали гостей теплими словами, гімном школи та запашним короваєм.

    Після екскурсії школою вчителі директор Наумець С.Ф. провів презентацію навчального закладу, після чого усіх учасників семінару запросили на підсумкове засідання учнівського наукового товариства “Оберіг” Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ст., де згідно плану засідання про напрямки природничої та екологічної діяльності учнівського колективу Новосинявської ЗОШ І -ІІІ ст. доповіла вчитель біології. Петрусь Г.П.

   

     Далі про участь учнівського колективу в науковому товаристві “Оберіг” та звіт про його роботу за період 2014-2019 роки  доповідала голова шкільного товариства учениця 11 класу Мороз Анастасія.

   

    Про свої плани на майбутнє в науковому товаристві “Оберіг” виступили Стаднік Л.(10 кл.), Шафорост В. ( 9 кл.), Осадчук В.(7кл.), Костенко В.(7 кл.), Лісова А.(6кл.), Корсун О.(6 кл.), Борисюк Я.(6 кл.), та Борисюк І.( 3кл.).

 

   На завершення засідання Шафорост Вікторію одноголосно було обрано головою наукового товариства «Оберіг»  Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ст.

     Наступним кроком на семінарі був майстер-клас вчителя хімії Мамич О.М. на тему «Інтерактивне оформлення процесу підготовки учнів до ЗНО». В ході майстер-класу вона поділилася власними напрацюваннями використання інтерактивних презентацій та провела практикум щодо підготовки таково виду матеріалів з учасниками семінару.

 

   Потім відбувся творчий турнір між учасниками семінару. Який провели методист відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому Старосинявської селищної ради Фасюк Л. І, та вчитель біології  Дашковецького НВК Чукань Н. Д. В творчій дискусії було розіграно питання: «Роль плачу в житті людини».

 

 

   На завершення для учасників семінару учні провели екскурсію до «Музею матері».


« повернутися

Вхід для адміністратора