A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти виконавчого комітету Старосинявської селищної

Дата: 26.01.2024 08:30
Кількість переглядів: 20

    25 січня  2024 року у відділі освіти відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти виконавчого комітету Старосинявської  селищної  ради. Також на  нараду  запрошені провідні фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького РУ ГУ ДПСС в Хмельницькій області та лікар-епідеміолог.

   Зі вступним словом виступив начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Олександр ПУЗИРУК.

   Про нагальні питання дистанційного навчання в закладах освіти Старосинявської громади в умовах воєнного стану виступила заступник  начальника відділу освіти Наталія СИВОПЛЯС.

   Про основні зміни в трудовому законодавстві з 1 січня 2024р. розповіла головний  спеціаліст  відділу освіти Світлана ГРИНЧУК.

  По питанню «Мобілізація не для всіх: кого не призиватимуть у 2024 році» виступив головний  спеціаліст відділу освіти Юрій ЧЕМЕРИС

  Про систему  контролю за продуктами харчування НАССР в закладах освіти Старосинявської  селищної  ради наголосив головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Хмельницького ГУ ДПСС в Хмельницькій області Олександр МІЩУК

   Про санітарний регламент у закладах загальної середньої освіти Старосинявської  селищної  ради розповідав провідний фахівець відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького ГУ ДПСС в Хмельницькій області Богдана КОСТИК

   Також про профілактику  грипу та ГРВІ а освітніх  закладах  Старосинявської  громади доповів лікар-епідеміолог ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб» Старосинявської  селищної  ради Володимир ШИКОРЯК.

    В кінці наради також було обговорено деякі питання освітнього процесу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора