A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Турнір з волейболу на базі Старосинявського ліцею ім. О. Романенка приурочений памʼяті Олександра Романенка та Героїв Небесної Сотні

Дата: 17.02.2024 12:36
Кількість переглядів: 29

Спортивний дух, щедра порція емоцій та безмежна відданість! Саме таким був турнір з волейболу на базі Старосинявського ліцею ім. О.Романенка, який був проведений Старосинявською ДЮСШ та відбувся 16 лютого 2024 року, приурочений памʼяті Олександра Романенка та Героїв Небесної Сотні. Участь у турнірі взяли команди міста Старокостянтинів, села Самчики, смт Стара Синява.

🌟 Зберігши пам'ять про непереможних борців за свободу, ми влаштували цей захоплюючий турнір, де кожна команда демонструвала свою силу, вміння та єдність.

🤾‍♂️ Завдяки учасникам, які злагоджено працювали разом, атмосфера була просто неперевершеною! Велика подяка кожній команді за високий рівень гри та захоплюючі моменти, які залишаться в пам'яті назавжди.

🏆 Вітаємо переможців та призерів! Ваша перемога - це не лише заслуга вашого таланту, а й вираження пам'яті про тих, хто віддав своє життя за краще майбутнє.

💙 Нехай наші серця завжди наповнює пам'ять про героїв. Їхні подвиги завжди будуть надихати нас до великих справ!

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора