A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2024 09:00
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

Шановна наша освітянська родино!
Традиційно у травні всі ми відзначаємо завершення навчального року! Цей навчальний рік зовсім не схожий на усі попередні. У нашій країні триває війна. Війна, яка забрала спокій з наших домівок, війна, яка руйнує школи і дитячі садки, яка вбиває наших дорослих і наших дітей…
Але і також ця війна показала, що наші педагоги можуть навчати, виховувати і підтримувати навіть тоді, коли існує небезпека обстрілів; війна, яка показала, що волонтерство – це спосіб життя тисячі українців; війна – яка засвідчила готовність освітян виконувати свій громадський обов’язок на усіх фронтах…
Сердечно дякуємо вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які даєте учням, невпинний творчий пошук, педагогічну майстерність. Щиро зичимо, аби вогник творчості і любові до власної професії не згасав, майбутні задуми повнились світлом та добром!
Наші випускники вирушають у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями та здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю. Адже ви – надія нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.
Здобувачам освіти бажаємо сміливо, наполегливо та успішно продовжувати навчання! Веселих вам канікул, теплого літа, пізнавального відпочинку, незабутніх вражень.
Глибоко дякуємо батькам за те, що своєю любов’ю та підтримкою допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.
Шановні колеги, прийде час і ми обов’язково урочисто відзначимо у наших закладах усі освітянські досягнення, обов’язково пам’ятатимемо якою ціною ми підтверджуємо зараз свою незалежність. Бажаємо зберігати внутрішню стійкість та примножувати особисті ресурси для того, щоб і надалі плекати майбутнє покоління нашої держави.
Здоров’я усім, миру та добра!

В.О. начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради
Наталія СИВОПЛЯС
Голова профспілкової організації працівників освіти
Валентина НІКОЛАЄЦЬ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора