A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

З Днем дошкілля!

Дата: 28.09.2019 19:58
Кількість переглядів: 77

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

Звертаючи увагу суспільства на цінність дошкільного виховання, проблеми дитячих дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, в Україні вихователі та працівники дошкільних установ відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня. 

Напередодні, 27 вересня в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня вихователя та всіх дошкільних працівників.

Працівників дошкільних установ із професійним святом щиро привітали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, перший заступник голови райдержадміністрації Надія Вікарська, голова районної ради Василь Олійник, начальник відділу освіти, молоді, спорту культури виконавчого комітету ради Олександр Пузирук та методист  по дошкільній освіті відділу освіти, молоді, спорту та культури Галина Грохольська.

Із теплим вітальним словом до присутніх звернулася заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста:

Шановні вихователі та всі працівники дошкільних установ! Дозвольте мені від імені Старосинявського селищного голови В.Е. Здебського , виконавчого комітету селищної ради та від себе особисто привітати усіх працівників дошкільних закладів: завідуючих, вихователів, нянь, музичних керівників, кухарів та всіх інших працівників з професійним святом.

Коли батьки знаходяться на роботі, про їх малюків з ранку до вечора піклуються досвідчені вихователі, а допомагають їм невтомні руки нянь. Саме Ви виховуєте нашу малечу, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте дітей до вступу до школи.

Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини, яка відвідує дитячий садочок.

Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті. В цьому віці формується особистість, і закладаються основи здоров’я. З вашою допомогою маленькі ваші вихованці пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Впевнена, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя!

Бажаю всім мирного неба, нових творчих успіхів, міцного здоров’я, добробуту і достатку!

За сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди свята Світлана Віталіївна кращим працівникам дошкільних навчальних закладів громади вручила Почесні грамоти Старосинявської селищної ради.

Упродовж урочистостей незабутні враження та емоції дарували учасникам свята вихованці та працівники дитячих дошкільних закладів громади і артисти-аматори.


« повернутися

Вхід для адміністратора